Teemme paljon erilaisia kuvauksia yrityksille. Niitä ovat mm. edustavat henkilökuvat, kuvituskuvat, tapahtumakuvat, tuotekuvat ja brändikuvat. Jos yrityksesi kaipaa piristävää ilmettä medioihin, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun yritykselle sopivat kuvat jotka luovat positiivista säpinää myyntiin ja yrityskuvaan. Voit myös pyytää räätälöityä tarjousta erikseen: ari (a) studiobrahe.fituotekuva_www.jpg

Tuotekuvaukset & henkilökuvaukset studiossa

90 €/h + alv

Kuvankäsittey 50 €/h

PANOSTA LAATUUN TUOTEKUVISSA

Meillä on suuri studiotila, jossa onnistuu isompienkin tuotteiden kuvaus. Meillä tuotekuvat tehdään aina suuriresoluutioisina, joten niistä voi tulostaa laadukkaita kuvia vaikka bussin kylkeen.

NÄYTÄ ASIAKKAILLESI KEITÄ TEILLÄ ON TÖISSÄ

Henkilökuviin kannattaa panostaa myös, sillä asiakkaat haluavat tietää kenen kanssa asioivat yrityksessä. Meillä saat ammattitaitoista ohjausta edustaviin henkilökuviin ja tuodaan henkilökunnasta ne parhaimmat puolet esille.

Tänä päivänä kuvallinen viestintä on suuressa roolissa yritysmaailmassa. Onnistuneella kuvamaailmalla houkuttelet uusia asiakkaita tutustumaan yritykseesi, luot tunnetiloja ja mielikuvia, joihin on helppo samaistua. Hyvä kuva kertoo sekunnin murto-osassa katsojalle tarinan, joka tempaisee mukaansa ja luo sitä kautta tunnesiteen yritykseesi ja tuotteisiisi. Jopa pelkästään laadukas ja hyvin tehty tuotekuva kertoo yrityksesi luotettavuudesta. Samaa luotettavuutta ja avoimuutta henkivät positiiviset kuvat henkilökunnasta.

Esimerkkejä asiakkaistamme:

KELA

Terveystalo

Neo Mehiläinen

Langh Tech

MacGregor

Restatop

Kiinteistömaailma

Viking Line Cargo

Myllyn Apteekki

Entti Oy

Remax

Estimar Oy

Estetiikka Mansurow

Jatke Oy

Viihdy Turku

Kiinteistökartio

Ekopartnerit

Camilla Safety

Lakitoimisto Suomi & Suvanto

Adworks

Konsulttiyhtymä Aika

Idixa

Manu Events

Somic

Turun Lääkintävoimistelukeskus ky

KJ Koru

Uurte design