Ari_small.gif

Ari Peuho

(valokuvaaja ARPS)

Ari on tehnyt valokuvaajana jo yli 35 vuoden mittaisen uran. Koulutuspohjana on YO-merkonomin tutkinto ja muutama vuosi mainosalalla, jonka jälkeen valokuvaus on ollut täysipainoinen ammatti.

Menestys muotokuvaajana (Vuoden muotokuvaaja 1987, ARPS 1989) toivat antoisia kurssimatkoja ulkomaille, joista kansainväliset tyylit silloin tarttuivat matkaan.

Studio Brahessa Ari keskittyy kaikenlaiseen henkilökuvaukseen perheille ja yrityksille sekä monenlaisiin kuvituskuviin kuten maisemapanoraamat suuriin seinäpintoihin. Myös suurien ryhmien hallinta kuuluu Arin erikoisosaamiseen.


Teo Pyykkönen

(fotomyyjä, kuvallisen ilmaisun perustutkinto KIP, valokuvaaja VAT)

Teo on pitkän linjan leffaharrastaja joka innostui valokuvauksesta lukioaikanaan. Kolmen valokuvaustutkinnon jälkeen liikkuvan kuvan tekeminenkin alkoi taas kiinnostella. Videokuvauksen opiskelu ja toteutus ovatkin tällä hetkellä Teon päällimmäiset kiinnostuksen kohteet.

Valokuvauksen puolella Teo keskittyy edelleen kertomaan kuvilla tarinoita joissa haluttua tunnelmaa tukevat niin valaisu kuin kuvankäsittelykin. Teo nauttii suuresti tunnelmallisten kuvien rakentamisesta, etenkin valaisun avulla.

Teo_small.gif

Mari_small.gif

Mari Pyykkönen

(valokuvaaja, muotoilija amk, graafinen suunnittelija, joogaohjaaja)

Kyllä, Mari on opiskellut matkan varrella jos jotakin. Kuitenkin kaikki taidot ovat olleet hyödyksi, koska Mari toimii firmassa sekä valokuvaajana, graafisena suunnittelijana että uusien kehys- ja kuvatuotteiden suunnittelijana. Joogaohjaajan taidot taas ovat auttaneet henkilöohjausta kuvaustilanteessa. Marin intohimona on toteuttaa hyvin suunniteltuja harmonisia muoto- ja tuotekuvia, joissa tunnelmalla, muodoilla ja värisävyillä on suuri merkitys. Mari on kuvauksissa keskittynyt vauvakuvaukseen, lemmikkikuvaukseen, luovaan muotokuvaukseen ja erilaisiin kuvituskuviin.