Ajankohtaista

Opi ottamaan parempia valokuvia

Valokuvauskursseja Studio Brahessa

Keväällä 2018 aloitamme koulutustoiminnan Studio Brahessa. Ensimmäisellä lukukaudella löytyy kurssitarjonnasta sopiva läpileikkaus niin aloitteliville kuvaajille kuin kokoneimmille harrastajillekin.

Kurssitus aloitetaan 11.2. järjestelmäkameran käytöstä. Perustietoa valokuvauksen aloittaville harrastajille. Käymme läpi järjestelmäkameran säädöt ja mahdollisuudet alusta pitäen. Kurssilla sekä teoriaa että käytännön harjoituksia joten kamera mukaan. Kurssin hinta 130 euroa.

4.3. jatketaan valaisulla. Kun järkkäri on hallussa niin testataan käsisalamat. Opetellaan sekä Off Camera Flash tekniikkaa että valaisun perusteita. Oma laitteisto hyvä olla mukana niin opit kuinka juuri oma järjestelmäsi toimii,mutta lainakalustoakin löytyy. Kurssin hinta 130 euroa.

18.3. Kuvataan puhelimilla eli aiheena paremmat somekuvat. Kurssi on suunnattu yrityksen sosiaalisen median vastaaville. Kurssilla perehdytään siihen, mikä tekee hyvän somekuvan sekä teknisesti että sisällöllisesti. Kurssin hinta 130 euroa.

Kevään lopettaa 7.-8.4. kaksipäiväinen Glamourkuvauksen työpaja.Ensimmäisenä päivänä perehdytään glamour-kuviin ja kuvauksen suunnitteluun.Toinen päivä aloitetaan opastettulla mallin meikkauksella jonka vetää kampaajamestari Katri Piilikangas. Tämän jälkeen perehdytään valaisuun ja mallin ohjaukseen sekä kuvataan lopulliset otokset. Kurssin hinta 200 euroa

Kurssit kestävtä 8h paitsi Glamortyöpaja joka on kaksiosainen ja näin ollen pidempi. Kaikkien kurssien hintoihin sisältyvät sekä ruoka että kahvi. Ilmoittautumisia otettan vastaa sähköpostilla ari@studiobrahe.fi. Ensimmäiset 15 hlöä mahtuvat mukaan. Tervetuloa !

 

Studio Brahe mukana Viking Linen hevosristeilyllä

Ratsastajat laineilla

Sunnuntaina 5.11. Viking linella järjestetään hevosristeily jossa myös Studio Brahe on mukana.

Vietä antoisa päivä ratsastuksen parissa!
Päivän aikana ehdit miettiä tavoitteitasi ratsastajana, tutustua muihin harrastajiin sekä inspiroitua ammattilaisten luennoista sekä minimessuilla esiteltävistä viimeisimmistä asusteista ja varusteista sekä tietenkin uusista kuvatuotteista joita Studio Brahe esittelee risteilyllä.

Lue lisää ja varaa netissä, vikingline.fi/ratsastajatlaineilla, tunnuksella: FKTEEMA

SAV :n vuosikilpailussa menestystä Studio Brahelle

Ammattivalokuvaajien vuosikilpailussa hopeaa

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna pidettiin Tampereella Suomen Ammattivalokuvaajien vuosikilpailu. Studio Brahe menestyi muotokuva-sarjassa Teo Pyykkösen ottamalla frisbeegolfkuvalla hopeamitalin arvoisesti !

skanssiaiset

Ollaan eläimiä - valokuvanäyttely Skanssissa

Käykääpä katsastamassa  valokuvia eläimistä Skanssin olohuoneessa!

Tällä viikolla voit äänestää suloisimman eläinkuvan ja samalla osallistut arvontaan, jossa voi voittaa ilmaisen lemmikkikuvauksen Skanssissa 8.10.

Eläinkuvanäyttely liittyy Skanssin eläinviikkoon 4.10 - 9.10.

suomalainen puukehys

Studio Brahe Sensa - blokkikehykset vaaka- ja pystykuville

Nyt on valmistunut toisenlaisia pikkukehyksiä, joissa voi pitää kuvien lisäksi myös ihan perinteisiä postikortteja. Myös nämä on valmistettu vanerista ja nuppi on tammea. Ne on maalattu ekosertifioidulla mustalla maalilla. Tässä mallissa kuva laitetaan kuminauhakulmien alle.

Yksi kehys nuppeineen maksaa 18,00€. Kuvakoko voi olla 10x13, 12x15, 10x15 tai 13x18. Kehyksiä löytyy sekä pysty- että vaakamalleina. Nupin voi ruuvata suoraan puuhun, kipsiseinään kannattaa laittaa ensin kipsilevyproppu ja betoniseinään oma proppu.

Studio Brahe Sensa - sisustuksellisia uutuuskehyksiä

Olemme valmistaneet uudenlaisia kehyksiä kotigallerian helppoon luomiseen ja muuntamiseen. Kehykset on valmistettu Suomessa käsityönä ja ne on käsitelty ekologisilla myrkyttömillä luonnonvahoilla ja maaleilla. Kehyksissä ei ole lasia, joten kuva on helppo vaihtaa vaikka joka päivä. Myöskin kehyksen ja printtipaperin kolmiulotteisuus tulee näin parhaiten esille. Paras kuvakoko tälle kehykselle on noin 12x12cm. Tietysti kehykseen pystyy ripustamaan muutakin kuin kuvia, vaikka kuivattuja lehtiä, sulkia ym.

Yksikin kehys on jo kivannäköinen sisustuselementti, mutta parhaiten ne toimivat kun niitä ripustaa seinälle kolmen rivin tai jopa yhdeksän kappaleen neliökokonaisuuden. Yhden kehyksen hinta on 25 €. 6 kpl saa hintaan 120 €. Cansonin Aquarelle Rag -printti 12x12cm maksaa 10 €/kpl ja 6 kpl saa hintaan 50 €.

Kehyssarja saa pian jatkoa postikorttikokoisille ja vähän isommille kuville!

Studio Brahe löytyy nyt myös Instagramista

Aktivoiduimme myös Instagrammin puolella. Kannattaa poiketa katsomassa uusia kuvia ja kuulumisia myös siellä Facebook sivujen lisäksi.

#studiobrahe

Studio Brahe Instagramissa

Kilpailumenestystä Studio Brahelle

Viikonloppuna pidettiin Suomen ammattivalokuvaajien vuosikilpailu Tampereella ja  Studio Brahen Teo Pyykkönen osallistui Haastaja-sarjaan kahdella kuvalla joista toinen, Steamboy, palkittiin hopealla sarjassaan. Koko vuosikilpailun ja Vuoden muotokuvaaja tittelin voitti Johanna Sjövall upeilla kuvillaan.

Myös muut kilpailun voittajakuvat ovat nähtävissä SAV:n sivuilla soitteessa: http://www.ammattivalokuvaajat.fi/newsite/vuoden-muotokuvaaja-2016-kisan-palkitut/

 

Ota yhteyttä

Studio Brahe
Kaurakatu 22
20740 Turku

Soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.