Ajankohtaista

Joulukorttikuvaus, joulukuvaus

Joulukorttikuvaukset alkavat!

Joulukorttikuvauksia tehdään 15.10. - 30.11.2018

Pakettihinta 50 €, joka sisältää 20 min. kuvausta studiossa ja 10 kpl 10x15cm kartongille printattuja kortteja kirjekuorineen.

Kuvalle voi tulla lapsen, lemmikin tai vaikka koko perheen kanssa.

Pukineiksi suosittelemme neutraalin värisiä talvisia neuleita ja asusteita tai sitten kauden juhlavaatetusta :)

Varaa aikasi: 02 2363 700

 

Syksyinen lapsikuvaus

Walk-In kuvauspäivä

Pidämme avoimen Walk-in kuvauspäivän 20.9.18 klo 9-19

Walk-in-päivänä voit vain tulla kuvalle lapsesi kanssa ja jos sillä hetkellä on ruuhkaa, tarjoamme kahvia, mehua ja keksiä odotellessa. Lapsille on myös ajanvietteeksi leluja ja piirustusvälineitä.

Laitamme studioon valmiiksi kaksi erilaista syksy-teemaista taustaa. Kuvassa voi olla yksi lapsi tai se voi olla sisaruskuva (ei kuitenkaan perhekuva).

Minikuvauksen hinta on 35 euroa ja se sisältää kuvauksen ja yhden täysikokoisen tiedoston kuvauksesta.

Tervetuloa !

Valokuvauskursseja

Valokuvauskursseja syksylle

Syksyllä jatkamme kevään kurssien kanssa samoilla linjoilla. Perushommat haltuun kuvauksessa ja valaisussa sekä sommittelussa.

 

Järkkäri + salama 14.10.
Klo 10 - 16

120 €

Kerrataan kameran anatomiaa ja käydään läpi järjestelmäkameran käyttö käsisäädöillä. Opetellaan käyttämään salamaa kameran päällä ja tutustutaan salamavalon eri mahdollisuuksiin. Sopii aloittelijoille ja jo hieman kuvanneille. Mukaan kannattaa ottaa oma kamerakalusto.

Kurssin hintaan sisältyy kevyt lounas ja kahvi.

Kurssin vetäjät: Ari Peuho (valokuvaaja ARPS) ja Teo Pyykkönen (valokuvaaja VAT)
Ilmoittautuminen: 13.8. - 6.10.2018 ari(a)studiobrahe.fi


Parempia valokuvia 28.10.
Klo 10 - 16

120 €

Kurssilla perehdytään siihen mistä hyvä valokuva rakentuu. Käydään läpi valon ymmärtäminen, sommittelu, kuvan kertovuus, värioppia ja hieman kuvan jälkikäsittelyn teoriaa. Käydään läpi kuvaustekniikoita muutaman käytännön harjoituksen kautta. Mukaan voi ottaa joko järjestelmäkameran tai älypuhelimen.

Kurssin hintaan sisältyy kevyt lounas ja kahvi.

Kurssin vetäjät: Teo Pyykkönen (valokuvaaja VAT) ja Mari Pyykkönen (valokuvaaja, muotoilija AMK)
Ilmoittautuminen: 13.8. - 19.10.2018 ari(a)studiobrahe.fi


Valaisun perusteet 4.11.
Klo 10 - 16

120 €

Salamat irti kamerasta. Opetellaan sekä Off Camera Flash -tekniikkaa että valaisun perusteita. Oma laitteisto on hyvä olla mukana niin opit kuinka juuri oma järjestelmäsi toimii, mutta lainakalustoakin löytyy. Sopii järjestelmäkameran perusteet osaaville.

Kurssin hintaan sisältyy kevyt lounas ja kahvi.

Kurssin vetäjät: Teo Pyykkönen (valokuvaaja VAT) ja Ari Peuho (valokuvaaja ARPS)

Ilmoittautuminen: 13.8. - 26.10.   ari(a)studiobrahe.fi

 

 

Opi ottamaan parempia valokuvia

Valokuvauskursseja Studio Brahessa

Keväällä 2018 aloitamme koulutustoiminnan Studio Brahessa. Ensimmäisellä lukukaudella löytyy kurssitarjonnasta sopiva läpileikkaus niin aloitteliville kuvaajille kuin kokoneimmille harrastajillekin.

Kurssitus aloitetaan 11.2. järjestelmäkameran käytöstä. Perustietoa valokuvauksen aloittaville harrastajille. Käymme läpi järjestelmäkameran säädöt ja mahdollisuudet alusta pitäen. Kurssilla sekä teoriaa että käytännön harjoituksia joten kamera mukaan. Kurssin hinta 130 euroa.

4.3. jatketaan valaisulla. Kun järkkäri on hallussa niin testataan käsisalamat. Opetellaan sekä Off Camera Flash tekniikkaa että valaisun perusteita. Oma laitteisto hyvä olla mukana niin opit kuinka juuri oma järjestelmäsi toimii,mutta lainakalustoakin löytyy. Kurssin hinta 130 euroa.

18.3. Kuvataan puhelimilla eli aiheena paremmat somekuvat. Kurssi on suunnattu yrityksen sosiaalisen median vastaaville. Kurssilla perehdytään siihen, mikä tekee hyvän somekuvan sekä teknisesti että sisällöllisesti. Kurssin hinta 130 euroa.

Kevään lopettaa 7.-8.4. kaksipäiväinen Glamourkuvauksen työpaja.Ensimmäisenä päivänä perehdytään glamour-kuviin ja kuvauksen suunnitteluun.Toinen päivä aloitetaan opastettulla mallin meikkauksella jonka vetää kampaajamestari Katri Piilikangas. Tämän jälkeen perehdytään valaisuun ja mallin ohjaukseen sekä kuvataan lopulliset otokset. Kurssin hinta 200 euroa

Kurssit kestävtä 8h paitsi Glamortyöpaja joka on kaksiosainen ja näin ollen pidempi. Kaikkien kurssien hintoihin sisältyvät sekä ruoka että kahvi. Ilmoittautumisia otettan vastaa sähköpostilla ari@studiobrahe.fi. Ensimmäiset 15 hlöä mahtuvat mukaan. Tervetuloa !

 

Studio Brahe mukana Viking Linen hevosristeilyllä

Ratsastajat laineilla

Sunnuntaina 5.11. Viking linella järjestetään hevosristeily jossa myös Studio Brahe on mukana.

Vietä antoisa päivä ratsastuksen parissa!
Päivän aikana ehdit miettiä tavoitteitasi ratsastajana, tutustua muihin harrastajiin sekä inspiroitua ammattilaisten luennoista sekä minimessuilla esiteltävistä viimeisimmistä asusteista ja varusteista sekä tietenkin uusista kuvatuotteista joita Studio Brahe esittelee risteilyllä.

Lue lisää ja varaa netissä, vikingline.fi/ratsastajatlaineilla, tunnuksella: FKTEEMA

SAV :n vuosikilpailussa menestystä Studio Brahelle

Ammattivalokuvaajien vuosikilpailussa hopeaa

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna pidettiin Tampereella Suomen Ammattivalokuvaajien vuosikilpailu. Studio Brahe menestyi muotokuva-sarjassa Teo Pyykkösen ottamalla frisbeegolfkuvalla hopeamitalin arvoisesti !

skanssiaiset

Ollaan eläimiä - valokuvanäyttely Skanssissa

Käykääpä katsastamassa  valokuvia eläimistä Skanssin olohuoneessa!

Tällä viikolla voit äänestää suloisimman eläinkuvan ja samalla osallistut arvontaan, jossa voi voittaa ilmaisen lemmikkikuvauksen Skanssissa 8.10.

Eläinkuvanäyttely liittyy Skanssin eläinviikkoon 4.10 - 9.10.

suomalainen puukehys

Studio Brahe Sensa - blokkikehykset vaaka- ja pystykuville

Nyt on valmistunut toisenlaisia pikkukehyksiä, joissa voi pitää kuvien lisäksi myös ihan perinteisiä postikortteja. Myös nämä on valmistettu vanerista ja nuppi on tammea. Ne on maalattu ekosertifioidulla mustalla maalilla. Tässä mallissa kuva laitetaan kuminauhakulmien alle.

Yksi kehys nuppeineen maksaa 18,00€. Kuvakoko voi olla 10x13, 12x15, 10x15 tai 13x18. Kehyksiä löytyy sekä pysty- että vaakamalleina. Nupin voi ruuvata suoraan puuhun, kipsiseinään kannattaa laittaa ensin kipsilevyproppu ja betoniseinään oma proppu.

Studio Brahe Sensa - sisustuksellisia uutuuskehyksiä

Olemme valmistaneet uudenlaisia kehyksiä kotigallerian helppoon luomiseen ja muuntamiseen. Kehykset on valmistettu Suomessa käsityönä ja ne on käsitelty ekologisilla myrkyttömillä luonnonvahoilla ja maaleilla. Kehyksissä ei ole lasia, joten kuva on helppo vaihtaa vaikka joka päivä. Myöskin kehyksen ja printtipaperin kolmiulotteisuus tulee näin parhaiten esille. Paras kuvakoko tälle kehykselle on noin 12x12cm. Tietysti kehykseen pystyy ripustamaan muutakin kuin kuvia, vaikka kuivattuja lehtiä, sulkia ym.

Yksikin kehys on jo kivannäköinen sisustuselementti, mutta parhaiten ne toimivat kun niitä ripustaa seinälle kolmen rivin tai jopa yhdeksän kappaleen neliökokonaisuuden. Yhden kehyksen hinta on 25 €. 6 kpl saa hintaan 120 €. Cansonin Aquarelle Rag -printti 12x12cm maksaa 10 €/kpl ja 6 kpl saa hintaan 50 €.

Kehyssarja saa pian jatkoa postikorttikokoisille ja vähän isommille kuville!

Studio Brahe löytyy nyt myös Instagramista

Aktivoiduimme myös Instagrammin puolella. Kannattaa poiketa katsomassa uusia kuvia ja kuulumisia myös siellä Facebook sivujen lisäksi.

#studiobrahe

Studio Brahe Instagramissa

Kilpailumenestystä Studio Brahelle

Viikonloppuna pidettiin Suomen ammattivalokuvaajien vuosikilpailu Tampereella ja  Studio Brahen Teo Pyykkönen osallistui Haastaja-sarjaan kahdella kuvalla joista toinen, Steamboy, palkittiin hopealla sarjassaan. Koko vuosikilpailun ja Vuoden muotokuvaaja tittelin voitti Johanna Sjövall upeilla kuvillaan.

Myös muut kilpailun voittajakuvat ovat nähtävissä SAV:n sivuilla soitteessa: http://www.ammattivalokuvaajat.fi/newsite/vuoden-muotokuvaaja-2016-kisan-palkitut/

 

Ota yhteyttä

Studio Brahe
Kaurakatu 22
20740 Turku

Soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.